Client-cases
Clientii nostri ne sunt parteneri
In PalletBiz , clientii sunt tratati ca parteneri ,si partenerii sunt tratati ca si clienti - o cale comuna catre succes!
ikea-banner
IKEA
IKEA a devenit un client important in 1999, de atunci a facut parte din dezvoltarea PalletBiz
Unilever-1
Unilever
Cel mai bun exemplu de colaborare transfrontalieră, este colaborarea cu Unilever, care a inceput inca din 2007.
Bannere3
Procter & Gamble
5 miliarde de consumatori din 180 de țări solicita paleți si ambalaje din lemn.
SABmiller-1
SABMiller
SABMiller este una dintre cele mai mari companii de imbuteliere si producție de bere din lume.
Autoliv-1
Autoliv
Autoliv este compania lider in siguranta auto, asteptarile fiind aceleasi din partea paletilor si ambalajelor.

Referinte Clienti

Suntem mandri sa impartasim referintele clientilor ele reprezentand exemple de baza al parteneriatelor de succes pe care nazuim sa le avem cu toti clientii nostri locali si globali.

Expertiza Locala, Executie Globala

Pentru clienti care au nevoie de produse si servicii in mai multe tari, PalletBiz intotdeauna ofera un sigur contact , care cunoaste toate aspectele relatiei comerciale.In plus fata de acest responsabil de client, specialisti locali in industrie si produse sunt in mod constant implicati astfel incat sa va asiguram ca intreaga colaborare cu PalletBiz ramane relevanta pentru afacerea Dvs.

IKEA

IKEA a devenit un client valoros in 1999, si a contribuit mult la dezvoltarea PalletBiz, inclusiv prin asigurarea suportului de stabilire a operatiilor in Europa de Sud Est.

“Viziunea noastră este aceea de a crea o viaţă de zi cu zi mai bună pentru cât mai mulţi oameni. Cum facem acest lucru? Oferind o gamă largă de produse de mobilier, accesorii şi soluţii funcţionale şi cu un design de calitate, la preţuri atât de scăzute încât cei mai mulţi oameni să şi le poată permite”

Unilever

Inca de la dialogul initial din 2007, Unilever a fost unul din clientii importanti ai PalletBiz , dar este un exemplu de colaborare internationala.

“Produsele Unilever influenteaza, in fiecare zi, vietile a peste 2 miliarde de oameni din intreaga lume – fie prin faptul ca se simt bine pentru ca au parul stralucitor si un zambet sclipitor, isi mentin casa curata si mirosind a proaspat, fie pentru ca savureaza o cana de ceai, o mancare hranitoare sau o gustare sanatoasa”.

Procter & Gamble

Procter & Gamble Co.,cunoscuta,de asemenea ca P&G, este o companie americana cu sediul central in Cincinnati, Ohio, United States, fondata de William Procter and James Gamble, amandoi din Regatul Unit al Marii Britanii. Produsele sale include hrana pentru animale, agenti de curatare si produse de igiena personala.

SABMiller

SABMiller este una dintre cele mai mari companii producatoare de bere, avand in portofoliu peste 200 de branduri si 70.000 de angajati in mai mult de 75 de tari in care opereaza. Suntem, de asemenea, si unul dintre cei mai mari imbuteliatori de produse Coca-Cola din lume.
Am devenit un lider la nivel mondial exceland la nivel local: sustinand marci locale puternice si construind portofolii care satisfac nevoile consumatorilor din fiecare piata in care suntem prezenti.

Autoliv

De peste 60 de ani, Autoliv s-a concentrat pe un aspect foarte important : salvarea de vieti. Produsele noastre inovatoare salva 30.000 de vieti in fiecare an si de a preveni 10 ori mai multe leziuni.

Suntem în primul rând o companie de tehnologie de siguranță. În lumea de siguranta pasagerilor auto, am fost primul care a introdus sistemul de centura de siguranță cu două și trei puncte și airbagurile pentru impact frontale și laterale. Am fost, de asemenea, primul care a lansat de pretensionare a centurilor de siguranță pirotehnice și sisteme de protecția pietonilor. Satisfacerea nevoilor clienților din lumea reală, cu o gamă largă de produse și sisteme de-a ajutat să devenim lider de piață clar în siguranță auto.