global-franchising
Vino sa faci parte din reteaua PalletBiz
Obțineți acces la know-how și la rețeaua unui lider de succes al industriei.

Franciza PalletBiz

Franciza PalletBiz este o invitatie pentru firmele producatoare de ambalaje , inclusiv pentru firmele producatoare de paleti, depozite, pentru cele de transport, care doresc sa-si maximizeze potentialul afacerilor.Intr-o incertitudine economica si conditii de piata in permanenta schimbare, este mai important acum decat oricand sa creati aliante strategice puternice pentru maximizarea profiturilor -toate cu pastrarea costurilor si riscurilor la un nivel scazut.

PalletBiz a realizat aceasta si a creat o retea de firme din domeniul Paleti & Ambalaje care, fie produc paleti si alte ambalaje , fie ofera servicii de logistica , sau au depozite. PalletBiz este curent reprezentata in 5 tari-Danemarca, Polonia, Ungaria ,Romania, Turcia, Arabia Saudita si Emiratele Arabe Unite si cu mai mult de 130 de angajati , reteaua PalletBiz se mareste constant, cu o cifra de afaceri ce depaseste €15 millioane.

Va rugam dati click pe link-ul de mai jos pentru a descarca chestionarul de acces:

Fii parte a unui brand bun, profita de avantajul de a face parte dintr-o retea structurata, si ceea ce e mai important, beneficiaza de puterea de aprovizionare a retelei, de vanzarile neparalele si de oportunitatile serviciilor!

De ce sa ma alatur francizei PalletBiz?

Cand deveniti Francizat PalletBiz automat veti avea acces la know-how-ul unui lider de succes in aceasta industrie, care detine cunostinte specializate despre industria de Paleti, Ambalaje. In plus, sa faci parte dintr-un brand de succes si sa detii avantajul apartenentei la o retea bine structurata este benefic pentru orice companie nou infiintata sau existenta.

Odata ce vei fi Partener de franciza Palletbiz , vei beneficia de puterea de aprovizionare si de oportunitatile de vanzari si servicii ale intregii retele. In plus, vei avea acces la suport tehnic si financiar , precum si la o echipa interna de consultanti, care sunt gata sa te ajute la succesul firmei tale.

Daca a deveni o parte a retelei Palletbiz suna interesant pentru tine, te rog sa ne contactezi pentru o discutie sau sa te uiti la prezentarea Francizei si la documentele de aplicare in dreapta acestei pagini, pentru a afla mai mult.

Strategia de franciza

Strategia de franciza PalletBiz include un profil de marketing puternic și voința de a extinde rețeaua cu cele mai interesante companii și pentru cele mai interesante țări și regiuni. Rezultatul? O rețea din ce în ce mai puternica, care oferă securitate și beneficii pentru toți membrii, precum și maximizarea calității produselor și serviciilor noastre pentru clientii nostri. În plus fața de ambițiile de creștere, de asemenea, grupul lupta pentru a menține un nivel de penetrare puternic pe piețele existente. Acest lucru poate fi parțial realizat prin adăugarea de mai multe depozite PalletBiz la rețea și prin optimizarea lanțului de aprovizionare, de asemenea, în diferite țari. Accentul puternic în anii următori se va pune în dezvoltarea gamei de produse.